duminică, mai 17, 2009

Despre mine...


"Ştiu din ceea ce am trăit eu însami că uneori singurătatea nu este decât o altă formă de a iubi; şi că în această formă de dragoste se deşteaptă uneori porniri ciudate; pentru că nu putem obţine totul, vrem să nu mai avem nimic; neputând vindeca o rană, vrem s-o facem mortală. Şi poate că Infernul nu e decât cealaltă faţă a Paradisului. Expulzaţi din Paradis, n-avem unde merge decât în Infern, aşa cum aruncaţi de pe culmea unui munte nimerim în prăpastie. Nu există abisuri fără înălţimi. Numai o prejudecată îi socoteşte pe toţi sinucigaşii nişte oameni care şi-au încheiat socotelile cu viaţa şi nu-i mai interesează nimic. Cei mai mulţi dintre ei, probabil, nu sunt decât nişte oameni care au eşuat în încercarea de a găsi o soluţie."

"În rest, port în mine, fără să ştiu, un adevărat cimitir în care se află ceea ce am uitat că am văzut, că am auzit, că am fost."

1 comentarii:

DoarATAT spunea...

Hristos a Inviat!
Imi place ca ...te placi. Dar am O MARE RUGAMINTE : Te Rog Sa Folosesti Cu Incredere, pe bara laterala gadget-ul.ul..ul : "Vizualizati profilul meu complet", p.l.e.a.s.e.(parca asa spun englezii !).
ADEVARAT A INVIAT !

 
Template by Exotic Mommie Illustration by Dapina

brought to you by AllBlogTools.com Blogger templates